Εταιρία

Οι εταιρίες μας memtsas costructions & ΣΙΑ Ο.Ε. και memtsas costructions PLTD μπήκαν δυνατά στον χώρο των βιομηχανικών κατασκευών κατασκευάζοντας μεταλλικά κτίρια,μεταλλικές κατοικίες και βιομηχανικούς ψυκτικούς θαλάμους με άριστες προδιαγραφές. Καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια να αναδειχθούμε σε μια από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευών μεταλλικών κτιρίων , μεταλλικών κατοικιών και βιομηχανικών ψυκτικών θαλάμων στην ελληνική αγορά. Αυτό οφείλεται στην τεχνογνωσία πάνω στην κατασκευή των μεταλλικών κτιρίων , μεταλλικών κατοικιών και βιομηχανικών ψυκτικών θαλάμων και  στην συνέπεια , την σοβαρότητα, την υποδομή , τον ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων και φυσικά την άριστη ποιότητα κατασκευής . Όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται βέβαια με διάφορα έργα μας ανά την Ελλάδα  και τις διάφορες γνωστές εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια πάνω στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων , μεταλλικών κατοικιών και βιομηχανικών ψυκτικών θαλάμων .
  

Οι εταιρίες μας  memtsas constructions & ΣΙΑ Ο.Ε. και memtsas constructions PLTD όπως προαναφέραμε ασχολούνται με την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων , μεταλλικών κατοικιών και βιομηχανικών ψυκτικών   και αναλυτικότερα:

   Βιομηχανικά Μεταλλικά Κτίρια:

  • Στα μεταλλικά κτίρια αναλαμβάνουμε εξ` ολοκλήρου την μεταλλική κατασκευή, την επικάλυψη στέγης - πλαγιοκάλυψη του μεταλλικού κτιρίου με πάνελ πολυουρεθάνης ή με λαμαρίνα, την τοποθέτηση βιομηχανικών πορτών – ράμπες – εξωτερικά κουφώματα, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, σε συνδυασμό ή και μεμονωμένα.

   Μεταλλικές Κατοικίες:

  • Στις μεταλλικές κατοικίες αναλαμβάνουμε την κατασκευή και ανέγερση του μεταλλικού σκελετού , την επικάλυψη της στέγης με πάνελ πολυουρεθάνης μορφής κεραμιδιού, εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία με διάφορους τρόπους, με πάρα πολύ καλές μονώσεις, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, κουφώματα εξωτερικά και εσωτερικά και κυρίως σε πολύ καλές τιμές και γρήγορους χρόνους. Καθώς και όλες τις απαραίτητες εργασίες για την παράδοση της μεταλλικής κατοικίας “με το κλειδί στο χέρι”.

   Βιομηχανικοί Ψυκτικοί Θάλαμοι:

  •  Στους βιομηχανικούς ψυκτικούς θαλάμους αναλαμβάνουμε την μελέτη και την  κατασκευή τους βρίσκοντας το ιδανικότερο μέρος και τις κατάλληλες διαστάσεις για τις όποιες απαιτήσεις του πελάτη.
  • Αναλαμβάνουμε βιομηχανικούς ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης, κατάψυξης, ελεγχόμενης ατμόσφαιρας από 7m³ έως και 50.000m³. Σε όλες τις περιπτώσεις οι εταιρίες μας έχουν την δυνατότητα να αναλαμβάνουνε στο οποιοδήποτε έργο την κατασκευή των θαλάμων, την κατασκευή του ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμού . Όλα αυτά πάντα με τα κατάλληλα  μηχανήματα και υλικά πιστοποιημένα και τηρώντας αυστηρά τις διεθνείς προδιαγραφές ελέγχου HACP & BRC.
  •  Επίσης οι εταιρίες μας memtsas constructions & ΣΙΑ Ο.Ε. και memtsas constructions PLTD αναλαμβάνουν επενδύσεις εσωτερικών χώρων ψευδοροφές - χωρίσματα σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και όποια άλλη απαίτηση έχει μια μονάδα τροφίμων.
     

        Όποτε και αν μας χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας .Φυσικά πάντα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@memtsas.gr και στο infomemtsas@gmail.com.
 

Εγγραφείτε στο newsletter
Copyright © memtsas.gr All Rights Reserved.
powered by Softways S.A.